Податоци за контакт 

 

 

Општи информации

За информации кои се однесуваат на проектот, резултатите, земањето учество во проектот, соработка и слично, ве молиме да го контактирате координаторот на проектот:

проф. д-р Манфред Претис

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

или партнерите во проектот од Северна Македонија:

 

Здружението за унапредување на образованието, културата и спортот „ОБРАЗОВАНИЕ ЗА СИТЕ“ Скопје

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Сојуз на специјални едукатори и рехабилитатори од Република Северна Македонија

Здружение Имаго Плус Скопје

Општина Центар Скопје

 

Технички информации

За (технички) информации во врска со веб-страницата и дигиталните производи, ве молиме да го контактирате:

г. Вилхелм Штадлер (DI Wilhelm Stadler)

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.